fbpx

Brusnica, biljne kapsule protiv cistitisa

SKU 387011200077 Kategorija

Jedna kapsula sadrži 400mg ekstrakta zrelih plodova brusnice (vaccinium vitis-idaea). Služi kao dopuna prehrani i kao prirodna pomoć pri liječenju infekcija donjih mokraćnih puteva, cistitisa i uretritisa koje izaziva Escherichia coli.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

9.90KM

Kapsule brusnice su dodatak prehrani koji pomaže kod infekcija donjih mokraćnh puteva (E.coli). Najvažniji aktivni sastojak brusnice proanticijanidini tipa A sa anti-adhezivnim djelovanjem, onemogućavaju prijanjanje bakterija E.coli za stijenke mokraćnih puteva i time smanjuju rizik od učestalih infekcija.

Sastav:
Jedna kapsule od 1 grama sadrži 400 mg ekstrakta plodova brusnice (Vaccinium vitis-idaea) u vegetabilnoj podlozi.

Način primjene:
3×1 kapsula dnevno tokom 60 dana.

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON

Dodatak prehrani za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita).

Polarni gel tuba

Sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.

Neven gel tuba

Za bolne i umorne noge. Tinktura cvijeta nevena i eterično ulje geranijuma pomažu smanjenju otoka i bolova u nogama nastalih dugotrajnim stajanjem ili usljed proširenih vena.