fbpx

Epiprostol kapsule

SKU 3870112002059 Kategorija

Ekstrakt vrbovice je dodatak prehrani koji se koristi za održavanje zdravlja prostate i urogenitalnog trakta.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

12.90KM

EPIPROSTOL kapsule su dodatak prehrani koji se koristi za održavanje normalnog metabolizma i zdravlja prostate i urogenitalnog trakta. Epilobium parviflorum ekstrakt sadrži mnoge aktivne sastojke kao što su: Enotein A i B, Kvercetin, Beta sitosterol, Kamferol, Miricetin, Provitamin A i vitamin C.

Sastojak koji se smatra najvažnijim za povoljan učinak ekstrakta Epilobium parviflorum, za održavanje zdravlja prostate je makrociklični elagitanin Enotein B. Upotrebom jedne kapsule EPIPROSTOL-a dnevno pomaže se održavanju zdrave prostate i urinarnog sistema u cjelini.

Sastav:
Jedna kapsula od 1 g, sadrži 300 mg ekstrakta vrbovice (Epilobium parviflorum)
Aktivni sastojak (INCI): EPLOBIUM PARVIFLORUM EXTRACT 300 mg
Jedno pakovanje EPIPROSTOL –a sadrži 30 biljnih kapsula u blisterima.

Način primjene:
Jedna kapsula EPIPROSTOL-a dnevno u toku 60 dana.

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON

Dodatak prehrani za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita).

Polarni gel tuba

Sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.

Neven gel tuba

Za bolne i umorne noge. Tinktura cvijeta nevena i eterično ulje geranijuma pomažu smanjenju otoka i bolova u nogama nastalih dugotrajnim stajanjem ili usljed proširenih vena.