fbpx

Ulje kantariona

SKU 3870112000055 Category

Hypericum perforatum

Za vanjsku primjenu.

Proizvod je namijenjen za njegu i regeneraciju kože, kao pomoć pri zarastanju rana i ožiljaka, posebno kod opekotina na koži i sluzokoži.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

120 ml

5.60KM

Opis proizvoda i namjena:
Proizvod je namijenjen za unutrašnju i vanjsku primjenu. Pomaže kod dispepsije praćene gubitkom apetita i mučninom u želucu. Ublažava simptome blage do umjerene depresije: uzmenmirenost, osjećaj umora, kao i poremećaj spavanja.

Sprečava noćno mokrenje kod djece. Primjenjen izvana, djeluje protiv upalno, kod ozljeda na koži , kod opeklina prvog stepena i u slučaju mialgije.

Način primjene:
Za unutrašnju primjenu:4 x 1 kašena kašika(5 ml) dnevno u toku 90 dana.

Za vanjsku primjenu:Nanijeti kantarionovo ulje na zahvaćeno područje kože 2-3 puta dnevno.

Pakovanje

120 ml

Moglo bi vas još zanimati

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Ultra IRON

Dodatak prehrani sa Željezo, Vitamin C, folna kiselina i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita). Dugotrajnom upotrebom nestaju simptomi nedostatka željeza (anemija).

Polarni gel tuba

Sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.