fbpx

Urisept brusnica

SKU 387011200077 Category

Urisept Brusnica služi kao pomoć kod urinarnih infekcija. Sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka brusnice i D-manoze, koji pokazuju antiadhezivno djelovanje kod bakterija sa fimbrijama (Escherichia coli).

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

14.50KM

Urisept Brusnica služi kao pomoć kod urinarnih infekcija. Sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka brusnice i D-manoze, koji pokazuju antiadhezivno djelovanje kod bakterija sa fimbrijama (Escherichia coli). D-manoza, kao glavni sastojak Urisept Brusnica proizvoda, je šećer koji pomaže u prevenciji i otklanjanju simptoma infekcije mokraćnih kanala i mokraćnog mjehura.
Proantocijanidi iz ekstrakta brusnice spriječavaju vezivanje E. coli na zid mokraćnih puteva.

Jedna kapsula Urisept Brusnica sadrži:

Aktivni sastojci (INCI) 1 kapsula
BRUSNICA (Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract) 300 mg
D-MANOZA (Mannose) 500 mg

Način primjene:
2×1 kapsula dnevno, 60 dana

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

ZEVISEL

Zevisel kapsule su jedinstvena kombinacija cinka i selena, sa vitaminima C,D i E, može doprinijeti jačanju imunog sistema, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka poslije bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.

Ultra IRON

Dodatak prehrani sa Željezo, Vitamin C, folna kiselina i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita). Dugotrajnom upotrebom nestaju simptomi nedostatka željeza (anemija).