fbpx

Valerie

SKU 387011200095 Category

Valerieje dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

8.00KM

Valerieje dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina. Kapsule valerijane sadrže eterično ulje valerensku kiselinu, valepotriate, kao i aminokiseline arginin, GABA, glutamin i tirozin. Valerijana je oficijalna biljka koja je poznata po pozitivnom učinku na poticanje prirodnog sna.

Jedna kapsula Valerie sadrži:
Aktivni sastojci (INCI)
VALERIJANA (Valeriana officinalis root extract 10:1) 400 mg

Način primjene:
1×1 kapsula dnevno, 30 minuta prije spavanja

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON

Dodatak prehrani sa Željezo, Vitamin C, folna kiselina i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita). Dugotrajnom upotrebom nestaju simptomi nedostatka željeza (anemija).

Polarni gel tuba

Sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.

Neven gel tuba

Za bolne i umorne noge. Tinktura cvijeta nevena i eterično ulje geranijuma pomažu smanjenju otoka i bolova u nogama nastalih dugotrajnim stajanjem ili usljed proširenih vena.