fbpx
valerie - kapsule valerijane

Valerie - kapsule valerijane

SKU 387011200095 Category

Valerie je dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina.

Pakovanje

30 kapsula

8.00KM

Kapsule valerijane su dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina. Sadrže eterično ulje valerensku kiselinu, valepotriate, kao i aminokiseline arginin, GABA, glutamin i tirozin. Valerijana je oficijalna biljka koja je poznata po pozitivnom učinku na poticanje prirodnog sna.

Medicinsko djelovanje:

Valerijana djeluje kao prirodni anksiolitik i sedativ, pa je pogodna za ublažavanje anksioznosti, stanja koje se očituje osjećajem tjeskobe, straha, sve do pojave panike, uz psihomotornu napetost i unutrašnji nemir. Anksioznost je najčešće nemotivirana i nije vezana za objekt ili osobu. Valerijana je u ovom slučaju blaža prirodna alternativa benzodiazepinima. U slučajevima poremećaja spavanja, kao i nemira izazvanog nervnim oboljenjima, valerijana se pokazala djelotvornom i kao lijek je priznata od Svjetske Zdravstvene Organizacije, Njemačke Komisije E, kao i Europske Znanstvene Kooperative za Fitoterapiju(ESCOP).

Jedna kapsula Valerie sadrži:

Aktivni sastojci (INCI)
VALERIJANA (Valeriana officinalis root extract 10:1) 400 mg

Način primjene:

1×1 kapsula dnevno, 30 minuta prije spavanja

Da li je valerijana štetna?

Valerijana spada u skupinu neškodljivih ljekovitih biljaka. Nema poznatih kontraindikacija niti neželjenih efekata.

Da li postoje interakcije sa nekim lijekovima?

Nisu dokazane interakcije preparata valerijane sa lijekovima.

U kojim se ljekovitim oblicima primjenjuje?

Valerijana se primjenjuje u obliku čaja od korijena, tableta ili kapsula koje sadrže ekstrakt iz korijena valerijane , tinkture, kupke za vanjsku primjenu.

Da li valerijanu smiju koristiti trudnice i dojilje?

Nema ograničenja za primjenu preparata valerijane za vrijeme trudnoće i u toku dojenja.

Ostali proizvodi:

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON kapsule

Ultra IRON

Ultra IRON su kapsule koje ke koriste kao pomoć kada se javi anemija. Dodatak prehrani koji sadrži željezo, Vitamin C, folnu kiselinu i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju.

Evagyn - Cydonia

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Zevisel - Cydonia

ZEVISEL

Zevisel kapsule su jedinstvena kombinacija cinka i selena, vitaminini C,D i E, doprinose jačanju imuniteta, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka poslije bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.