fbpx

Valerie

SKU 387011200095 Category

Valerieje dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

8.00KM

Valerieje dodatak prehrani, za pomoć kod blagih simptoma stresa, nemira i napetosti kod odraslih osoba starijih od 18 godina. Kapsule valerijane sadrže eterično ulje valerensku kiselinu, valepotriate, kao i aminokiseline arginin, GABA, glutamin i tirozin. Valerijana je oficijalna biljka koja je poznata po pozitivnom učinku na poticanje prirodnog sna.

Jedna kapsula Valerie sadrži:
Aktivni sastojci (INCI)
VALERIJANA (Valeriana officinalis root extract 10:1) 400 mg

Način primjene:
1×1 kapsula dnevno, 30 minuta prije spavanja

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

ZEVISEL

Zevisel kapsule su jedinstvena kombinacija cinka i selena, sa vitaminima C,D i E, može doprinijeti jačanju imunog sistema, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka poslije bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.

Ultra IRON

Dodatak prehrani sa Željezo, Vitamin C, folna kiselina i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita). Dugotrajnom upotrebom nestaju simptomi nedostatka željeza (anemija).