fbpx
Search
Close this search box.

Proizvodi na bazi nevena

Ulje nevenovo

Ulje nevenovo

Ulje nevenovo – pomaže u liječenju akni, bradavica, cista, čireva, ekcema, psorijaze i seboreje, hemoroida, herpes zostera, fistula, impetiga. Nevenovo ulje ili macerat nevena djeluje protivupalno, liječi, dezinfikuje i liječi rane na koži. Uz to regeneriše i omekšava kožu.

Saznaj više
vagitorije sa ekstraktom pet biljaka - five herbs vaginal suppositories

Vagitorije sa ekstraktom pet biljaka

Pomažu kod upalnih procesa praćenih pojačanim vaginalnim sekretom, fibroida, endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, kao i krvarenja izvan ciklusa. Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka su namijenjene za vaginalnu i cervikalnu sluznicu. Pomažu obnavljanje vaginalne i cervikalne sluznice u stanjima pojačanog vaginalnog sekreta.

Vagitorije sa ekstraktom pet biljaka pomažu kod upalnih procesa praćenih pojačanim vaginalnim sekretom, fibroida, endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja.

Saznaj više
neven gel

Neven gel 250 ml

Neven gel za bolne i umorne noge. Tinktura cvijeta nevena i eterično ulje geranijuma pomažu smanjenju otoka i bolova u nogama nastalih dugotrajnim stajanjem ili usljed proširenih vena.

Saznaj više
mast od nevena

Mast od nevena 30 ml

Sadrži ekstrakt cvjetova nevena u vegetabilnoj podlozi. Upotrebljava se za ublažavanje svih upalnih procesa, praćenim crvenilom, na koži i sluzokoži.

Saznaj više

Najnovije: