fbpx
Ehinol plus

Ehinol plus

SKU 387011200075 Category Tags , , , , ,

Ehinol plus za jačanje obrambenih mehanizama organizma. Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju imuniteta kod stanja opšte slabosti, u sezonama prehlade i gripe kao i prevencija hroničnih respiratornih simptoma.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

30 kapsula

16.60KM

Ehinol plus za jačanje obrambenih mehanizama organizma

Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju imuniteta kod stanja opšte slabosti, u sezonama prehlade i gripe kao i prevencija hroničnih respiratornih simptoma. Ekstrakt ehinace je prirodni imunostimulans. Ulje noćurka posjeduje antioksidativno djelovanje, sprječava nastajanje i djelovanje slobodnih radikala.
Ulje ćurekota (crnog kima) je imunomodulator, ono regulira funkcije imunološkog sustava –stimulira rast limfocita T i B. Kombinacija ekstrakata potiče organizam na jačanje odbrambenih snaga.

Jedna kapsula sadrži:

Aktivni sastojci (INCI) 1 kapsula

Način primjene:

3×1 kapsula dnevno, 90 dana

Pakovanje

30 kapsula

Moglo bi vas još zanimati

Evagyn - Cydonia

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Ultra Iron

Ultra IRON

Ultra IRON su kapsule koje ke koriste kao pomoć kada se javi anemija. Dodatak prehrani koji sadrži željezo, Vitamin C, folnu kiselinu i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju.

Polar Ice gel 100 ml

Polarni gel 100ml

Polarni gel sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.