fbpx
proparil gel

Proparil gel

SKU 3870112001786 Category Tags , ,

Proizvod je djelotvorna kombinacija biljnih ekstrakata koji djeluju kao rubefacijensi (pojačavaju prokrvljenost perifernih tkiva) a služe za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kod osteoartritisa, zatim kod bolova kičme (lumbago), bolova u području ramena i vrata i kao pomoć kod oštećenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Pakovanje

100 ml

9.00KM

PROPARIL gel je prirodni proizvod namijenjen za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kao pomoć kod otečenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Proparil gel – sastav:

AQUA, GLYCERINE, PROPOLIS EXTRACT, CAMPHOR, DIETHYLAMINE SALICYLATE, ESCIN, MENTHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ( LAVENDER) OIL, CARBOPOL ULTREZ 21 POLYMER, TOCOPHEROL.

Način primjene:

Tanki sloj gela nanijeti na kožu na zahvaćenom području, nekoliko puta dnevno i lagano masirati.

Ne nanositi gel na oštećenu kožu niti na otvorene rane.

Pakovanje

100 ml

Moglo bi vas još zanimati

Evagyn - Cydonia

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Zevisel - Cydonia

ZEVISEL

Zevisel kapsule su jedinstvena kombinacija cinka i selena, vitaminini C,D i E, doprinose jačanju imuniteta, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka poslije bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.

Polarni gel 100ml

Polarni gel 100ml

Polarni gel sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.