fbpx
Search
Close this search box.
proparil gel

Proparil gel

SKU 3870112001786 Category Tags , ,

Proizvod je djelotvorna kombinacija biljnih ekstrakata koji djeluju kao rubefacijensi (pojačavaju prokrvljenost perifernih tkiva) a služe za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kod osteoartritisa, zatim kod bolova kičme (lumbago), bolova u području ramena i vrata i kao pomoć kod oštećenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Pakovanje

100 ml

9.90KM sa PDV-om

PROPARIL gel je prirodni proizvod namijenjen za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kao pomoć kod otečenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Proparil gel – sastav:

AQUA, GLYCERINE, PROPOLIS EXTRACT, CAMPHOR, DIETHYLAMINE SALICYLATE, ESCIN, MENTHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ( LAVENDER) OIL, CARBOPOL ULTREZ 21 POLYMER, TOCOPHEROL.

Način primjene:

Tanki sloj gela nanijeti na kožu na zahvaćenom području, nekoliko puta dnevno i lagano masirati.

Ne nanositi gel na oštećenu kožu niti na otvorene rane.

Pakovanje

100 ml

Moglo bi vas još zanimati

Acerola

Vitamin C, vitamin D3 i cink doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sistema. Vitamin C pomaže u smanjenju umora i štiti stanice od oksidativnog stresa, pomaže normalne psihološke funkcije i normalno funkcioniranje nervnog sistema.

Melisan

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za tonjenje u san. Ekstraktvalerijane pomaže u opuštanju, na taj način doprinosi mentalnom zdravlju i lakšoj borbi sa užurbanom svakodnevnicom.

Magnesio

Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji. Riboflavin (vitamin B2), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina) i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.