fbpx

Proparil gel

SKU 3870112001786 Kategorija

Proizvod je djelotvorna kombinacija biljnih ekstrakata koji djeluju kao rubefacijensi (pojačavaju prokrvljenost perifernih tkiva) a služe za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kod osteoartritisa, zatim kod bolova kičme (lumbago), bolova u području ramena i vrata i kao pomoć kod oštećenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Pakovanje

100 ml

8.90KM

PROPARIL gel je prirodni proizvod namijenjen za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kao pomoć kod otečenih vena , grčeva u mišićima ikod sportskih povreda.

Sastav:
AQUA, GLYCERINE, PROPOLIS EXTRACT, CAMPHOR, DIETHYLAMINE SALICYLATE, ESCIN , MENTHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ( LAVENDER) OIL, CARBOPOL ULTREZ 21 POLYMER, TOCOPHEROL.

Način primjene:
Tanki sloj gela nanijeti na kožu na zahvaćenom području, nekoliko puta dnevno i lagano masirati.

Ne nanositi gel na oštećenu kožu niti na otvorene rane.

Pakovanje

100 ml

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON

Dodatak prehrani za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju. Obezbjeđuje optimalnu dozu željeza i vitamina potrebnih za nadoknadu svih esencijalnih nutritijenata za podizanje i održavanje nivoa crvenih krvnih ćelija (eritrocita).

Polarni gel tuba

Sadrži mješavinu eteričnih ulja koja pomažu trenutnom uklanjanju bolova kod sportskih i drugih povreda. Smanjuje grčeve u mišićima, bolove i otoke usljed edema i podliva.

Neven gel tuba

Za bolne i umorne noge. Tinktura cvijeta nevena i eterično ulje geranijuma pomažu smanjenju otoka i bolova u nogama nastalih dugotrajnim stajanjem ili usljed proširenih vena.