fbpx
proparil gel

Proparil gel

SKU 3870112001786 Category Tags , ,

Proizvod je djelotvorna kombinacija biljnih ekstrakata koji djeluju kao rubefacijensi (pojačavaju prokrvljenost perifernih tkiva) a služe za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kod osteoartritisa, zatim kod bolova kičme (lumbago), bolova u području ramena i vrata i kao pomoć kod oštećenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Pakovanje

100 ml

8.90KM

PROPARIL gel je prirodni proizvod namijenjen za trenutno ublažavanje bolova u zglobovima i mišićima, kao pomoć kod otečenih vena, grčeva u mišićima i kod sportskih povreda.

Proparil gel – sastav:

AQUA, GLYCERINE, PROPOLIS EXTRACT, CAMPHOR, DIETHYLAMINE SALICYLATE, ESCIN, MENTHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ( LAVENDER) OIL, CARBOPOL ULTREZ 21 POLYMER, TOCOPHEROL.

Način primjene:

Tanki sloj gela nanijeti na kožu na zahvaćenom području, nekoliko puta dnevno i lagano masirati.

Ne nanositi gel na oštećenu kožu niti na otvorene rane.

Pakovanje

100 ml

Moglo bi vas još zanimati

Ultra IRON kapsule

Ultra IRON

Ultra IRON su kapsule koje ke koriste kao pomoć kada se javi anemija. Dodatak prehrani koji sadrži željezo, Vitamin C, folnu kiselinu i kompleks vitamina B za dobru krvnu sliku, vitalnost i energiju.

Evagyn - Cydonia

Evagyn

EVAGYN vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Zevisel - Cydonia

ZEVISEL

Zevisel kapsule su jedinstvena kombinacija cinka i selena, vitaminini C,D i E, doprinose jačanju imuniteta, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka poslije bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.